Rietas nainen

Sinkut ilmajoki..

Töihin norjaan kalatehtaalle hameenlinna

Osoitteet ja muut tarvittavat tiedot löytyvät liitteistä. Ensimmäisen erän mukana liikkuvuuskoordinaattori meni myös itse paikalle ja auttoi käytännön järjestelyissä, kuten norjalaisen sosiaaliturvatunnuksen ja verokortin hankinnassa sekä pankkitilin avaamisessa. Myös työnantaja on ollut erittäin tyytyväinen suomalaisiin. Tästä kertonee myös se, että lisä työntekijöitä kaivataan. Oulun kaupungin työllisyyspalvelut etsii jälleen uusia halukkaita töihin kalatehtaaseen Pohjois-Norjaan. Vanhatie jokioinen, olemme avoinna joka lauantai syyskuun. Kello 12 jälkeen tuodut omenat puristamme seuraavan viikon lauantaina heti ensimmäisenä. Vain 336 asukasta, kalatehdas sijaitsee Pohjois-Norjassa Arnøyan saarella, jota luonnehditaan työilmoituksessa "ihanan rauhalliseksi". Työntekijöiltä vaaditaan hyvä kuntoa, sillä työ on luonteeltaan fyysistä. Työ norjalaisella kalatehtaalla käsittä kalojen lajittelua ja pakkaamista. Joulukuuta ja työt alkavat jo tammikuun lopussa. Kyseessä on jo toinen erä työntekijöitä, jotka ollaan lähettämässä Oulusta töihin kyseiselle kalatehtaalle. Itsekin olen ollut kouluruotsipohjalta Norjassa kalatehtaalla töissä ja se oppiminen on todella nopeaa. Peruspalkan lisäksi tulevat mahdolliset ilta- ja ylityölisät. Voitte lähettä laskuja myös sähköpostilla osoitteeseen. Vaihde on avoinna : ma-pe 8-19 la 9-15, hankkijan asiakaspalvelu auttaa arkisin klo 8-16: Puh:, tel:, sähköposti: Puhelujen hinnat 8,35 snt/puh 12,09 snt/min. Elokuussa paikalle lähti yhteensä kahdeksan työntekijä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä, kaleva. Uusien työntekijöiden on mahdollista majoittua työpaikan asuntolassa. Valtava kiinnostus, oulun kaupunki julkaisi nettisivuillaan tiedon uusista avoimista paikoista. töihin norjaan kalatehtaalle hameenlinna

Kalatehdas työllistä: Töihin norjaan kalatehtaalle hameenlinna

Mitä kautta olette pässeet, norjan kalatehtaille töihin! Suomalaisia työntekijöitä houkutellaan jälleen. Norjaan ja Ruotsiin osaajia etsitän.

Töihin norjaan kalatehtaalle hameenlinna - Suomalaisila houkutellaan

Hämeenlinnan seudun psoriasisyhdistys. Kanta-Häme, Hattula, Hämeenlinna, Janakkala. Julkaistu Ilmoitus, Meidänhäme (Kanta. Pita Factory Pitaleipä 320g, 4kpl. Entisen KH Herkku Oy:n mehuasema toimii nyt uudessa osoitteessa. Päivästä alkaen, niin kauan kuin omenoita riittä. Yksittäisiä laskuja töihin norjaan kalatehtaalle hameenlinna koskevat kyselyt: Yleisissä verkkolaskuasioissa ottakaa yhteyttä sähköpostilla.

0 Svar till “Töihin norjaan kalatehtaalle hameenlinna”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *