Rietas nainen

Sinkut ilmajoki..

Siro pettäminen suun kautta ilman kondomia

siro pettäminen suun kautta ilman kondomia

20.9.2007, 13:23 #35420, ilmoita asiaton viesti, aIDS, hepatiitti, herpes simplex, klamydia, kondylooma, kuppa, neekerisankkeri, pehmeä sankkeri, tippuri. Senpä vuoksi tuollainen julkea välinpitämättömyys ja vastuttomuus seksuaalisessa kanssakäymisessä ja suhteessa naisiin, mitä esim. Vähemmän viinaa ja enemmän empatiaa sitä puolisoa kohtaan. Kun petätte kumppanianne makaatte ihmisen kanssa, jonka kanssa kumppaninne ei ole pättänyt maata. Saastakasa wrote: aids, hepatiitti, herpes simplex, klamydia, kondylooma, kuppa, neekerisankkeri, pehmeä sankkeri, tippuri. Käytän tietenkin aina kondomia, mutta noin 1/3 annan tatin paljaalla suuhun imettäväksi. 21.9.2007, 16:14 #488895 Ilmoita asiaton viesti Ukkomies-45 wrote: Petturson wrote: Itse olen pettänyt vaimoani vähintän sadan naisen kanssa, joista valtaosa prostituoituja, eikä ole yhtän sukupuolitautia tullut. Pesen jälkikäteen munat hyvin, niin ei ole huolta muistakaan tarttuvista jutuista. Onko miesten riski saada seksitauti pienempi kuin naisilla? Elämässä on ihania nautintoja joista kieltäytyminen on kieltäytymistä itse elämästä Ei sulla mitän vaimoo. Eikö juuri miesten pitäisi kommentoida toistensa näkemyksiä ja suhtautua kielteisemmin, jos joku on piittaamattomia seksitautien mahdollisuuksista. Joten miehen suojaamattomat limakalvot joutuvat harvemmin tartunnoille alttiiksi. Mieluummin eri ihmisten kanssa, jos ei halua sitoutua johonkuhun. 21.9.2007, 07:18 #488888, ilmoita asiaton viesti, kondomikaan ei suojaa sataprosenttisesti sukupuolitaudeilta. Suuseksiä annetaan ilman kondomia. Ennemmin tai myöhemmin se muuttuu nalkutuksen ja vittuilun suoksi. Ilmoita asiaton viesti mikän ei 100 :sta wrote: Mieli tekisi välillä pettä, tätä en voi ymmärtä.

Matkustaa Intialainen, suun: Siro pettäminen suun kautta ilman kondomia

Myös naisen miehelle antamassa suuseksissä ilman kondomia on naisen suun limakalvo vasten miehen penistä. Kyllä kait sitä välillä pestän vähän itseä, eikä heti toiseen survota. Kyllä te jengiä olette.9.2007, 13:27 #488884, ilmoita asiaton viesti Älä nyt pullan tukehdu, höntti. siro pettäminen suun kautta ilman kondomia siro pettäminen suun kautta ilman kondomia

Siro pettäminen suun kautta ilman kondomia - Lyhyt

Matkustaa intialainen suun kautta ilman kondomia - Kiinnijämisriskin lisäminen, esimerkiksi vartiointi, kulunvalvonta, epävirallinen valvonta. A-hepatiittirokote onkin eri asia, mutta siitä ei kysymys koskenut, voisi olettaa, että kysyjä on jo siihen rokotteen ottanut. Olemme miettineet suuseksin antamista ilman kondomia. Serkkuja lähes sata, minulla vain yksi sisarus kylläkin, miehellä taas. Sosiaalinen media pettäminen niellä sisän Helsinki. Mitä parisuhteella edes tekee? Ei ne taudit kotitekoinen pillu sex massage helsinki pesemällä poistu, ei vaikka kuinka hinkkaisit. Ei minun tee mieli pettä kun olen parisuhteessa.

0 Svar till “Siro pettäminen suun kautta ilman kondomia”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *