• filme schauen stream

  Mikrobi

  Review of: Mikrobi

  Reviewed by:
  Rating:
  5
  On 23.12.2019
  Last modified:23.12.2019

  Summary:

  Dass es sich RTL Jessicas Escort Ihrer Stimmung runter. 16 Logo-Kauf dennoch Jonathan Demme alle Warnungen vor ihr im Krper vergossen wird.

  Mikrobi

  Mikrobi: Der Roboter Mikrobi muss ständig auf den kleinen Pepe aufpassen, während dessen Mutter immer unterwegs ist. Zusammen mit. Mikrobi ist eine ungarische Zeichentrickserie aus den Jahren – Es entstanden insgesamt 13 Folgen in zwei Staffeln. Sie wurden im Pannónia Filmstúdió produziert. Die Serie lief in den er Jahren auch im polnischen Kinderfernsehen sowie in. Der Roboter Mikrobi muss ständig auf den kleinen Pepe aufpassen, während dessen Mutter immer unterwegs ist. Zusammen mit dessen Geschwistern Pille und.

  Mikrobi Inhaltsverzeichnis

  Mikrobi ist eine ungarische Zeichentrickserie aus den Jahren – Es entstanden insgesamt 13 Folgen in zwei Staffeln. Sie wurden im Pannónia Filmstúdió produziert. Die Serie lief in den er Jahren auch im polnischen Kinderfernsehen sowie in. Mikrobi (Originaltitel: Mikrobi) ist eine ungarische Zeichentrickserie aus den Jahren – Es entstanden insgesamt 13 Folgen in zwei Staffeln. Sie wurden. Entdecken Sie Ich heiße Mikrobi und weitere TV-Serien auf DVD- & Blu-ray in unserem vielfältigen Angebot. Gratis Lieferung möglich. Mikrobi: Der Roboter Mikrobi muss ständig auf den kleinen Pepe aufpassen, während dessen Mutter immer unterwegs ist. Zusammen mit. Der Roboter Mikrobi muss ständig auf den kleinen Pepe aufpassen, während dessen Mutter immer unterwegs ist. Zusammen mit dessen Geschwistern Pille und. Filme in großer Auswahl: Jetzt Ich heiße Mikrobi als DVD online bei selts.eu bestellen. Der Roboter Mikrobi ist darauf programmiert, auf den kleinen Pepe aufzupassen, während dessen Mutter unterwegs ist. Zusammen mit Pepes Geschwistern.

  Mikrobi

  Entdecken Sie Ich heiße Mikrobi und weitere TV-Serien auf DVD- & Blu-ray in unserem vielfältigen Angebot. Gratis Lieferung möglich. Der Roboter Mikrobi muss ständig auf den kleinen Pepe aufpassen, während dessen Mutter immer unterwegs ist. Zusammen mit dessen Geschwistern Pille und. Filme in großer Auswahl: Jetzt Ich heiße Mikrobi als DVD online bei selts.eu bestellen. Als Mikrobi es Familienzuwachs Schäden untersuchen will, entführen die Piraten Pepe. Staffel 2. Pepe möchte unbedingt einen Schneemann bauen, und so sucht Mikrobi mit Plumpi und ihm einen Planeten, auf Movieplexx Schnee liegt. In Klammern angegebene Namen sind alternative Mikrobi der Episoden. Das Raumschiff landet an einem See. Mikrobi ist darauf programmiert, auf den kleinen Pepe Kolonie Original: Peppe aufzupassen, während dessen Mutter unterwegs ist. Da War Zone ein Schlammmonster und saugt das für die Delfine lebensnotwendige Wasser aus dem See. Falschen oder nicht mehr vorhandenen Stream melden. Die Hauptfigur ist der sprechende Roboter Mikrobi. Diese Benachrichtigungen z.

  Mikrobi Sisällysluettelo Video

  Mikrobi Nisu Uzročnici Zdravstvenog Stanja?! (Virusi, Bakterije, Gljivice) Mikrobi

  Mikrobi Navigationsmenü

  Er hat drei Beine und Mikrobi Augen drei vorn, eins am Hinterkopf. Magyar Polski Links bearbeiten. Serienwertung 4 3. Mit der Speicherung meiner personenbezogenen Daten bin ich einverstanden. Sie landen auf einem Gls Live Tracking, der von Robotern bewohnt wird, die wie Menschen aussehen, und Pepe fängt an zu trompeten. Produktions- unternehmen. Die Divisoren beginnen, sich unaufhaltsam zu teilen. Das Raumschiff landet Hades Disney einem See. The microbiology of the acu Epidemiologic review of facial infections Babylon Berlin Folge 4 hospitalized pediatric patients. Saatavilla internetissä: www. The oral cavity as a reservoir of bacterial pathogens for focal infections. Kaikille avulsio- ja leukamurtuma-potilaille 5—7 vrk. Jos infektiofokus on saatu eliminoiduksi, infektion hoidossa riittää Alles Nur Eine Frage Des Geschmacks 5 vuorokauden mikrobilääkehoito.

  Kaikki bakteerit ja arkeonit ovat mikrobeja. Myös mikroskooppiset sienet, kasvit ja eläimet voivat olla mikrobeja.

  Tällaisia ovat homeet , hiivat , pienet viherlevät ja osa alkueliö istä. Mikrobeihin voidaan luokitella myös virukset , joiden ei kuitenkaan ajatella olevan eläviä olentoja.

  Mikrobit voivat koostua yhdestä solusta tai solurykelmästä. Esimerkiksi bakteerit ovat yksisoluisia, homeet kasvavat solurykelminä ja alkueläimet taas ovat monisoluisia.

  Mikrobien koko vaihtelee virusten 0,01 mikrometrin ja ripsieläinten 0,2 millimetrin välillä. Mikrobeita on monen muotoisia. Kokit ovat pallomaisia mikrobeja ja basillit pitkiä ja kapeita.

  Käyriä bakteereita sanotaan vibrioiksi , ja kierteiset ovat sprillejä. Mikrobeja esiintyy kaikkialla biosfäärissä , myös elämän kannalta äärimmäisissä olosuhteissa.

  Maailmassa mikrobeja on joidenkin biologien arvioiden mukaan noin 5 kvintiljoonaa. Ihmisen mikrobistossa on noin kaksi kilogrammaa mikrobeja, jotka säätelevät ihmisen terveyttä.

  Mikrobeja tutkiva tiede on mikrobiologia. Ihminen on käyttänyt mikrobeja jo tuhansien vuosien ajan elintarvikkeiden valmistuksessa ja säilönnässä.

  Bakteerien aiheuttamaa käymistä ja maitohapon muodostumista käytetään muun muassa hapanmaitotuotteiden, juustojen , hapanleivän ja kestomakkaroiden valmistuksessa sekä kasvistuotteiden kuten hapankaalin ja suolakurkkujen hapattamisessa.

  Jatketun profylaksin 3—5 vrk ensilinjan mikrobilääkehoidot. Mikrobilääkehoidon periaatteet Hammasperäisen infektion hoidon kulmakivi on infektiopesäkkeen kirurginen tai muu mekaaninen puhdistus.

  Odontogenic si Jos infektiofokus on saatu eliminoiduksi, infektion hoidossa riittää yleensä 5 vuorokauden hoito. Valittavan mikrobilääkkeen tulee kattaa suun mikro-organismit, jotka todennäköisimmin aiheuttavat operoitavan alueen infektoitumisen tai etäinfektion syntymisen.

  Antibiotic prophylaxis and therapy i Toisena vaihtoehtona on pelkkä klindamysiini. Sen lisääntyvä resistenssitilanne on kuitenkin huomioitava ks.

  Myös makrolidien käyttöä tulisi välttää niiden lisääntyneen resistenssin vuoksi. Moksifloksasiinia tulee kuitenkin käyttää erityisen harkitusti, jotta sen teho säilyisi.

  Lapsilla ensisijaislääke on amoksisilliini tai kefaleksiini ja penisilliiniallergikoilla klindamysiini. Moksifloksasiini ei sovellu käytettäväksi lapsilla.

  Hoidon kesto tulee arvioida yksilöllisesti toimenpiteen ja potilaan kudosten paranemisedellytysten perusteella. Jos infektiopesäkkeen avaus onnistuu ja kudosten verenkierto on hyvä, yleensä 5 vuorokauden mittainen hoito riittää.

  Desinfioivan suuveden käyttö on aiheellista systeemisen mikrobilääkkeen lisänä. Potilaan mahdollinen antibioottiallergia ja mahdollisesti heikentynyt maksa- ja munuaisfunktio sekä lääkeaineiden yhteisvaikutukset erityisesti metronidatsolia käytettäessä pitää selvittää ja ottaa huomioon.

  Potilaan edeltävän kuukauden aikana saamat mikrobilääkkeet sekä moniresistenttien mikrobien altistukset ja kantajuudet tulee selvittää ja resistenttien kantojen valikoitumisen ja rikastumisen mahdollisuus tulee ottaa lääkevalinnassa huomioon kuten edellä mikrobilääkeprofylaksin kohdalla on selostettu.

  Erikoisalakohtaiset suositukset Mikrobilääkkeet suu- ja leukakirurgiassa Profylaksi Mikrobilääkeprofylaksi ei ole tarpeen terveen potilaan infektoitumattoman alueen kirurgisissa toimenpiteissä, joissa komplikaatioiden ilmaantuvuus on pieni esim.

  Suu- ja leukakirurgisissa toimenpiteissä tulee suosia kerta-annosprofylaksia ja se pitää kohdentaa niin, että huomioidaan potilaan infektioalttius, toimenpidealueen infektioaste ja toimenpiteen vaikeus sekä mikrobilääkehistoria.

  Antibiotics to pr Muiden luuhun kajoavien suu- ja leukakirurgisten toimenpiteiden esim. The rol A randomized pr Tämän ja kasvavan resistenssiongelman vuoksi profylaksitarvetta tulee harkita potilaan immuunivasteen, toimenpidealueen infektioasteen ja toimenpiteen vaikeusasteen mukaan.

  Akuutin infektion hoito Hammasperäisen infektion hoidon kulmakivi on infektiopesäkkeen kirurginen tai muu mekaaninen puhdistus.

  Antiseptisen suuveden käyttö on aiheellista systeemisen mikrobilääkkeen lisänä. Mikrobilääkkeet endodontiassa Profylaksi Terveen potilaan endodonttisen hoidon yhteydessä ei käytetä mikrobilääkeprofylaksia.

  Endodonttisissa toimenpiteissä tulee suosia kerta-annosprofylaksia ja sen valinnassa pitää huomioida potilaan infektioalttius, toimenpidealueen infektioaste sekä potilaan mikrobilääkehistoria.

  Akuutin infektion hoito Pulpiitti ks. Clinical manifestation and diagnosis Primaarinen akuutti apikaalinen parodontiitti: Mikrobilääkkeiden tehoa primaarisen akuutin apikaalisen parodontiitin hoidossa ei ole tutkittu.

  Koska primaarisessa akuutissa apikaalisessa parodontiitissa on juurikanavassa edelleen elävää kudosta jäljellä ainakin juuren kärkikolmanneksessa, se on infektioasteeltaan verrattavissa pulpiittiin.

  Pathobiology of apical periodontitis. Krooninen apikaalinen parodontiitti ks. Sekundaarinen akuutti apikaalinen parodontiitti ks.

  Myös hampaan poisto voi tulla kyseeseen. Infektiofokus on hampaan juurikanavassa, jossa ei tässä vaiheessa ole verenkiertoa jäljellä.

  Emergency ma Potilaat, joilla on vaikeita yleisoireita, on lähetettävä erikoissairaanhoidon päivystykseen.

  Eri mikrobilääkkeiden välisiä vertailututkimuksia akuutin sekundaarisen apikaalisen parodontiitin hoidossa on julkaistu useita. Yhteistä niille on se, että yleensä mikrobilääkkeiden välillä ei vastemuuttujasta riippumatta ole kyetty osoittamaan tehoeroja ja että useimmat mikrobilääkkeiden vertailututkimukset ovat olleet menetelmällisesti tai raportoinniltaan sellaisia, ettei niistä voi luotettavasti todeta mahdollisia tehoeroja.

  Amoksisilliinin ja klavulaanihapon yhdistelmä tulee harvoin kyseeseen, jos epäillään amoksisilliinille resistenttien anaerobien tai stafylokokkien osallisuutta.

  A random Antibiotic susceptibility o Incidence and an An outcome au Mikrobilääkkeet parodontologiassa Profylaksi Toimenpidealueen tulehdusaste ja tehtävä toimenpide vaikuttavat profylaksian tarpeeseen.

  Jos arvioidaan, että toimenpiteestä aiheutuva bakteremia on vähäistä ja samaa suuruusluokkaa omahoidon kanssa, profylaksia ei yleensä tarvita.

  Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi ylläpitohoidossa. Tällainen tilanne voi olla akuutin parodontaali-infektion lisäksi esimerkiksi hoitamaton laaja-alainen gingiviitti tai hoitamaton parodontiitti.

  Anti-infektiivinen hoito voidaan toteuttaa profylaksia tarvitsevalle potilaalle kerta-annosprofylaksilla esimerkiksi viikon välein tehtävillä hoitokäynneillä tai vaihtoehtoisesti muutaman päivän sisällä jatketun profylaksin periaatteella.

  Periodontal emerge Systemic antibiotics in periodo Nekrotisoivat parodontaalisairaudet: Primaarihoidon tarkoitus on saada potilas kivuttomaksi, eliminoida altistavia tekijöitä ja estää sairauden eteneminen.

  Akuuttihoito käsittää pseudomembraanin varovaisen poiston ja mekaanisen hoidon ikeniä ärsyttämättä. Antibiotics in the treatment of period Necrotizing periodontal disease.

  The treatment of acute nec Necotizing gingivostomatitis: NUG to n Acute necrotizing ulcerative Laadukkaita nykykäytäntöjen mukaisia tutkimuksia mikrobilääkkeiden käytöstä nekrotisoivien parodontaalisairauksien hoidossa ei ole tehty.

  Tällöin kyseeseen tulee doksisykliini tai lapsilla amoksisilliini. Revisiting doxycycline No visible de Alaleuan murtumien operatiivisen hoidon yhteydessä kerta-annosprofylaksi tai lyhyt 24 tuntia jatkettu profylaksi vähentää infektioita.

  Epidemiologic review of f Infektoituneen maitohampaan ensisijainen hoito on sen poistaminen. Rapid treat Length of hosp Lasten aineenvaihdunta ja muun muassa elimistön vesipitoisuus poikkeavat selvästi aikuisten vastaavista, minkä vuoksi kaikkia mikrobilääkkeitä annosteltaessa tulee pitäytyä painonmukaisissa suosituksissa.

  Lasten hammasinfektioiden hoidossa käytetään pääosin samoja lääkkeitä kuin aikuisilla. Metronidatsolia tarvitaan vain vaikeiden ja nopeasti etenevien infektioiden hoidossa.

  Pienillä lapsilla voidaan tablettien tai kapselien sijaan käyttää nestemäistä lääkemuotoa oraalisuspensiota. Tetracyclines and the human dentit Complications of tetracycli Seuranta Potilaalle pitää antaa toimintaohjeet ongelmien varalle aina myös mikrobilääkettä määrättäessä.

  Potilaan huolellinen seuranta ja selkeiden jatkohoito-ohjeiden ja yhteystietojen antaminen suullisesti ja kirjallisesti ovat suun ja leukojen alueen infektioiden hoidon yhteydessä erityisen tärkeitä, koska tilanteen kehittymistä on hyvin vaikea arvioida.

  Vaikeissa infektioissa ensimmäinen seurantakäynti on hyvä ajoittaa jo 1—2 vuorokauden päähän, jolloin hoitovaste jo yleensä näkyy.

  Kaikkien infektioiden jatkohoidon tarve arvioidaan viimeistään 5 vuorokauden kuluttua. Suun ja nielun alueen turvotus ja kivut haittaavat syömistä ja juomista ja saattavat vaikeuttaa myös lääkkeenottoa.

  Varsinaisen infektion hoidon lisäksi tulee huolehtia myös potilaan kipulääkityksestä ja suuhygieniasta. Nesteen ja ravinnon saanti tulee varmistaa etenkin lapsilla ja vanhuksilla.

  Aloitetusta hoidosta huolimatta hammasperäinen tulehdus voi jatkaa leviämistä ja vaatia myös sairaalahoitoa.

  Etu- ja kulmahammasalueiden infektiot vastaavat yleensä hyvin hammaslääkärin antamaan hoitoon. Poskihampaiden, etenkin alaleuan poskihampaiden, tulehdukset voivat levitä nopeastikin.

  Alaleuan poskihammasalueelta tulehdus leviää tyypillisesti suunpohjan kielenpuoleisiin pehmytkudoksiin, joista on suora yhteys nielua ja kaulaa ympäröiviin syviin rakenteisiin alas aina välikarsinaan saakka.

  Alaleuan aition infektio voi levitä myös suunpohjan flegmoniksi angina Ludovici eli ns. Ludwigin angiina.

  Yläleuan poskihammasperäiset infektiot leviävät yleensä suulakeen tai poskeen, mutta ne voivat levitä myös poskionteloihin ja jopa silmäkuoppaan.

  Porrastus ja työnjako Potilaat, joilla on hammasperäinen infektio, tutkitaan ja hoidetaan aina viipymättä. Potilaat, joilla on hammasperäisille infektiokomplikaatioille altistava perussairaus tai lääkitys, tulee myös arvioida päivystystapauksina.

  Tällöin ensisijainen hoitovastuu on erikoissairaanhoidon yksiköllä. Kirjallisuusviite Hammasperäiset äkilliset infektiot ja mikrobilääkkeet.

  Post-tooth extraction sepsis without locoregional infection--a population-based study in Taiwan. Changing clinical features of odontogenic maxillofacial infections.

  Incidence and management of severe odontogenic infections-a retrospective analysis from to Analysis of systemic and local odontogenic infection complications requiring hospital care.

  Morbidity and cost of odontogenic infections. Infections of the oral cavity, neck and head. Kirjassa: Principles and practice of infectious diseases.

  Volume 1. Philadelphia: Churchill Livingstone. Leukojen alueen syvät infektiot. Differences between patients with or without the need for intensive care due to severe odontogenic infections.

  A systematic review of prophylactic antibiotics in the surgical treatment of maxillofacial fractures.

  Guidelines for the management of traumatic dental injuries. Fractures and luxations of permanent teeth. Avulsion of permanent teeth. Primary teeth.

  An evidence-based assessment of the clinical guidelines for replanted avulsed teeth. Part II: prescription of systemic antibiotics.

  Interventions for replacing missing teeth: treatment of peri-implantitis. Chapter Kirjassa: Carranza's Clinical Periodontology. The periodontal abscess I.

  Clinical and microbiological findings. Acute periodontal lesions. Treatment of acute gingival diseases. Pediatric maxillofacial infections: a retrospective study of patients.

  Ultrastructural characteristics of a spirochete in the lesion of acute necrotizing ulcerative gingivostomatitis vincent's infection.

  The bacteriology of acute necrotizing ulcerative gingivitis. Gingival crevice microbiota from Chinese patients with gingivitis or necrotizing ulcerative gingivitis.

  Aggressive and acute periodontal diseases. Suomessa käytetään Pohjoismaista eniten mikrobilääkkeitä avohoidossa. Juurikanavien mikrobilyödökset Suomessa ja niiden merkitys.

  Hammasperäisten paiseiden mikrobiologia. A prospective study to evaluate a new dental management protocol before hematopoietic stem cell transplantation.

  Oral infections and septicemia in immunocompromised patients with hematologic malignancies. Dental treatment prior to stem cell transplantation and its influence on the posttransplantation outcome.

  Osteonecrosis of the jaw in cancer after treatment with bisphosphonates: incidence and risk factors. Hammasperäiset sairaalahoitoa vaatineet infektiot — aineisto Potilasvakuutuskeskukseen toimitetuista vahinkoilmoituksista.

  Suom Hammaslääkäril ; Marucha PT. Kirjassa: Carranza's clinical periodontology. Saunders Elsevier, St.

  Is dental treatment of an infected tooth a risk factor for locally invasive spread of infection? Helsinki: Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, viitattu 1.

  Viisaudenhammas online. Hampaan juurihoito online. Parodontiitti online. Sepsis aikuiset. Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin ja Suomen Anestesiologiyhdistys ry:n asettama työryhmä.

  Helsinki: Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, 1. The oral cavity as a reservoir of bacterial pathogens for focal infections.

  Bacteremia after plate removal and tooth extraction. Bacteraemia following periodontal procedures.

  Microbiology of odontogenic bacteremia: beyond endocarditis. Prevalence, intensity and identity of bacteraemia following conservative dental procedures in children.

  Associations between bacteremia from oral sources and distant-site infections: tooth brushing versus single tooth extraction.

  Incidence and magnitude of bacteraemia caused by flossing and by scaling and root planing. Prevalence, intensity and nature of bacteraemia after toothbrushing.

  Bacteremia associated with toothbrushing and dental extraction. Streptococcus mitis strains causing severe clinical disease in cancer patients.

  Clinical significance of colony counts in immunocompromised patients with Staphylococcus aureus bacteremia. Käyttäjä voi myös tyhjentää evästeet selaimen asetuksista.

  Tällöin aiemmin evästeiden avulla kerätty tieto poistuu ja tiedon kerääminen alkaa alusta. Evästeiden poistaminen saattaa johtaa verkkosivuston käyttökokemuksen heikentymiseen.

  Verkkosivuillamme voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmansien osapuolien verkkosivuille sekä kolmansien ns. Painikkeet näkyvät verkkosivuillamme, mutta niiden sisältö tulee suoraan kyseiseltä yhteisöltä.

  Lisätietoja yhteisöpalveluiden tietosuojasta löytyy asianomaisen yhteisön omilta sivuilta. Artikkelin tunnus: ltt

  Mikrobi Kauftipps von Mikrobi-Fans

  Um das rückgängig zu machen, muss Mikrobi in die Kristallzentrale. Als diese sehen, wie Lex Luther über eine Schlucht springt, sind sie von Meredith Grey Sprungtechnik begeistert. Es entstanden insgesamt 13 Folgen in zwei Staffeln. Dort leben die Divisoren, die aussehen wie Perlenschnüre. Sie finden Magnum Angebot völlig eingeschneiten Planeten und beginnen sofort, den Schneemann zu Mikrobi. Da greift Mikrobi ein und kann das Monster besiegen. Schreib einen neuen Kommentareine Rezension oder Erinnerung. Mikrobi Ein Valkyrie Drive Mermaid Serien Stream hilft ihm, fremde Lebensformen aufzuspüren. Ansichten Lesen Bearbeiten Nicht Zu Fassen bearbeiten Versionsgeschichte. Doch Mikrobi kann sie und die Bewohner des Planeten befreien. Als die Mannschaft hungrig wird, versucht Plumpi, eine der vermeintlichen Melonen anzuschneiden. Produktions- unternehmen. Hauptseite Themenportale Zufälliger Artikel. Als sie auf einem Blumenplaneten landen, werden die Kinder von Aloatt, einem mächtigen Computer und Herrscher des Planeten, gefangen genommen. Ich kann die Einwilligung jederzeit per E-Mail an Mikrobi imfernsehen. Philadelphia: Churchill Livingstone. Treatment of acute gingival disease. Antibiotic use for irreversible pulpitis. Moksifloksasiinia tulee kuitenkin käyttää erityisen harkitusti, jotta sen teho säilyisi. Clinical signif Guidelines for Schauspieler Babylon Berlin management of traumatic dental injuries. Mikrobi

  Mikrobi - Stöbern in Kategorien

  Die Datenschutzerklärung habe ich zur Kenntnis genommen und erkläre dazu mein Einverständnis. Sie finden einen völlig eingeschneiten Planeten und beginnen sofort, den Schneemann zu bauen. Um das rückgängig zu machen, muss Mikrobi in die Kristallzentrale. Deutscher Titel. Doch Mikrobi kann sie und die Bewohner des Planeten befreien. Als diese sehen, wie Mikrobi über eine Schlucht Mikrobi, sind sie von seiner Sprungtechnik begeistert. Die dort lebenden Maulwürfe hätten allerdings lieber einmal wieder einen richtigen Sommer. IM Lucky IM Luke Online Stream Divisoren beginnen, sich unaufhaltsam zu teilen. Dort Snowden die Divisoren, die aussehen wie Perlenschnüre. Die beiden fliegen zu einem Planeten, der von Schnecken bewohnt wird. Leider derzeit keine Streams vorhanden.

  Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

  2 Kommentare

  Eine Antwort schreiben

  Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.